top of page

Lidt om mig

Mit navn er Filippa Kjær. Jeg er 22 år gammel og har lige siden jeg startede til ridning som 6-årig været helt sikker på at heste skulle være en stor del af mit liv - at være omkring dem og sørge for at de har det godt. Derfor blev jeg i 2022 uddannet til hestemassør.

IMG_4691.PNG
IMG_4470.jpeg
IMG_0668.HEIC

Min erfaring med heste

Min interesse for heste startede, da jeg var lille og har kun vokset sig endnu større.

 

Jeg startede til ridning da jeg var 6 år og fik min første pony, Tarzan, da jeg var 12 år. Ham havde jeg i 4 år. Siden har jeg reddet en lang række forskellige heste, hvor jeg er blevet endnu mere opmærksom på og fået forståelse for de enkelte heste og deres behov. Efter gymnasiet startede jeg fuld tid som staldmedarbejder og underviser i rideskoleafdelingen i Gentofte Rideklub. Ved siden af mit arbejde bruger jeg meget tid på min 7-årige springhest Bella og hendes lille føl Piemonte.

Hvorfor lige hestemassør? 

Jeg kunne tydeligt både se og mærke en stor forskel, når Tarzan var blevet masseret. Siden da har jeg været fascineret af hvad massagen kan bidrage med, når man har en udfordring med sin pony/hest. Nu står jeg her 8 år senere – færdiguddannet hestemassør og glæder mig over, at jeg nu kan være med til at forsøde og forbedre andre ponyer og hestes liv.

Min uddannelse

Jeg blev uddannet hestemassør hos Center for Dyreterapi d. 14. maj 2022 med et afsluttende 12-tal i den praktiske eksamen.

bottom of page