top of page

Hvorfor?

Hvis din hest skal kunne præstere optimalt, have bevægelsesfrihed og være samarbejdsvillig, kræver det en hest i balance. En hest består af 60 % muskler og hvis de ikke er afspændte, smidige og symmetriske er hesten ikke i balance. Hestemassage skaber velvære for din hest, ved at løsne og smidiggøre musklerne, så du får en hest der dermed har muligheden for at arbejde korrekt og løsgjort.  Sådan en hest har også mindre chance for at pådrage sig en skade.  

Hvornår vil det give mening at forkæle din hest med massage?
 

Hvis din hest:

  • ​har muskelspændinger

  • er hæmmet i sine bevægelse (ikke halthed)

  • har muskel-, stald- og/eller gjordkramper

  • virker mere stiv i leddene end normalt

  • virker rastløs eller har adfærdsproblemer.

Når du bestiller en hestemassage, er det vigtigt, at du har overvejet, hvilke problemstillinger og adfærdsmæssige udfordringer, du har bemærket og ønsker, at der arbejdes med.

Vi starter med at lave en ganganalyse, hvor jeg ser din hest bevæge sig i skridt, for at se om den bevæger sine ben ens og har bevægelighed i bækken, lænd, ryg, hals og nakke og træder ind under sig selv på små volter.

 

Ud fra bevægeligheden, muskelsætningen, spændinger og det du fortæller, vil jeg kunne ligge en plan for, hvad og hvordan, der skal masseres og evt. give dig nogle øvelser du kan lave med din hest.

HUSK... en hestemassør vil aldrig kunne erstatte en dyrlæge.

IMG_5141.JPG
bottom of page